Kan någon ge vad du vill ha?

Jag blir så glad. Jag fick jobbet! Det ska bli så kul och så enormt spännande!
Hade fått två mail från dem när jag kollade nyss och jag ska svara om ungefär 40 minuter när jag har kommit tillbaks från tågstationen, där jag ska hämta upp Alexander.

De senaste dagarna har varit hemska. Jag har verkligen mått så sjukt dåligt. Trots att jag har mått så otroligt dåligt så har jag ändå skrattat och haft kul, tack vare Lina. Lina är världens bästa människa. Hon får mig glad och på andra tankar hur dåligt livet än verkar för tillfället. Jag är så glad att hon är min vän.
Jag höll på att somna i hennes säng idag när hon åkte hem till sin mamma för att tvätta. Fast sen sa mamma att hon ville komma och hämta mig för hon saknade mig, så jag låste och åkte hem.

Jag är lite rädd för mig själv, för jag förstår inte mina känslor över huvud taget. Det är skrämmande.
Jag måste även säga att jag är enormt nöjd med min tatuering! Den blev jättefin. Det gjorde inte så ont heller, inte så ont som jag trodde innan. Alla sa att det var det värsta stället att tatuera på, men jag skulle lätt kunna göra det igen!

Jag behöver..

Jag behöver..

.. någon som säger att det blir bra
.. någon som håller min hand
.. någon som sitter bredvid mig
.. någon som håller om mig
.. någon som visar mig kärlek
.. alexander åström

The deepest ocean

Det närmar sig. Det kommer närmare och närmare. Jag kan nästan ta på det.
På lördag är det dop. Jag hoppas verkligen att jag börjar må bättre nu så att jag kan åka. Jag vill verkligen åka dit. Jag älskar att vara där. Det är det bästa som finns. Men som det är just nu så klarar jag knappt av att gå upp ur sängen. Dock tror jag att jag skulle börja må mycket, mycket bättre om jag åkte och träffade mina älskade syskon. Det är att ta sig dit som tar emot. Det är att behöva vara trevlig och social och träffa massa människor. Det är mina panikångestattacker som kommer dagligen.
Varför ska det vara så här? Varför måste mitt liv bli begränsat på grund av det här? Det är jobbigt och det tar på mina krafter.

Idag köpte jag och Lina fina stora vaser och plastblommor och sånt, till nya lägenheten.
Imorgon ska vi kolla på film och äta middag.
Lina är den bästa jag har just nu.
Lina är den jag älskar.

Fly away with me tonight

Jag hatar min känsla just nu. Jag känner mig hjälplös och totalt meningslös.
Jag känner mig helt slutkörd och tom, samtidigt som jag känner en enorm smärta.
Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag behöver närhet. Jag behöver någon som är bredvid mig. Jag behöver någon som håller min hand.

I will die in extacy

Jag känner mig död. Likgiltig. Jag känner ingenting. Bara tomhet. Som ett stort hål. Jag är helt kraftlös. Allt jag känner att jag klarar av är att gråta. Jag känner mig ensam, äcklig, värdelös och död. Jag vill bara att någon ska bry sig, att någon ska se mig och förstå hur det känns. Jag vill att någon ska veta att jag har ont och förstå att jag inte klarar av det här. Inte en gång till. Inte ensam. Jag vill ha någon här som förstår, utan att jag behöver berätta eller förklara. Jag behöver någon som inte kräver att jag ska orka. Jag behöver någon som förstår att allt jag behöver är att veta att någon finns här. Jag vill ha någon som bara finns här och tycker om mig ändå, även fast jag känner mig död.  Allt jag behöver är någon som förstår att jag inte orkar.  Jag vill att du ska veta, jag vill att du ska se. Hur det äter upp mig, innifrån och ut. Hur jag känner att det växer och fyller hela mig. Hur jag sakta förvandlas, men åh, så snabbt, till någonting äckligt, någonting stort. Jag hatar hur det känns. Jag hatar att jag är så svag, så jävla svag. Jag hatar hur jag låter mig växa, hur jag låtar mig svälla. Jag hatar hur jag inte kan stå emot, hur mycket jag än vill.


Ibland brister allting.

Ibland brister allting på riktigt.
Ibland skriker jag.
Ibland skriker jag ända ifrån själen och min smärta kommer faktiskt ut.


My piece of the world

Jag tar allting för givet. Jag är egentligen bortskämd. Jag är inte glad för eller nöjd över det jag har. Jag har en underbar familj som älskar mig, jag har ett hem och jag har enormt mycket saker. Jag har råd att köpa saker till mig själv och jag har råd att åka tåg flera gånger i månaden, bara för att hälsa på de jag bryr mig om. Jag får mat varje dag och jag har en säng att sova i. Jag har en dator som är min egen, jag har dyra saker i mitt hem. Jag åker på semester till andra länder och jag har sett och varit med om mycket i mitt liv. Jag går i skolan och jag har underbara vänner.
Jag tänker väldigt sällan på allt jag har och vilken tur jag faktiskt har som har allt detta. Trots att vi är en medelklassfamilj, om ens det - vi är i den nedre delen av medelklassen, så får jag det jag behöver och ibland lite till. Jag uppskattar inte det jag har. Jag klagar på mitt liv. Jag klagar på våran dåliga ekonomi, jag klagar på att vi aldrig har all den mat som jag vill att vi ska ha hemma, jag klagar på att jag bara har en handkontroll som fungerar till mitt xbox, jag klagar på att alla andra har fler och nyare kläder än mig, jag klagar på att min dator är dålig och att jag inte kan få en ny, jag klagar på så mycket.

Jag tycker synd om mig själv ibland, när jag mår dåligt. Jag tycker att mitt liv är det värsta som finns och jag förstår inte varför just jag ska må så dåligt som jag gör. Jag kan inte förstå vad jag har gjort för att förtjäna ett liv fyllt och totalt ägt av depression. Jag tycker att jag borde särbehandlas och att folk ska förstå och visa respekt för att jag lider av depression. Jag tänker inte på alla som har det så mycket värre. Jag tänker inte på alla människor med cancer, som vet att de inte kommer överleva. Jag tänker inte på alla människor som har förlorat alla de älskar eller älskat. Jag tänker inte på dem som lever i krig och dem som inte har något hem. Jag tänker inte på dem som lever i fattigdom och inte har mat för dagen. Jag tänker inte på alla människor som är så sjuka att de inte kan leva. Jag tänker inte på alla människor som lider runt om i världen. Jag tänker på mig själv, och endast mig själv.

Jag avundas alla som har pengar och en perfekt familj. Men vad är egentligen en perfekt familj? Något sådant finns väl inte på riktigt? Jag avundas alla som mår bra och alla som klarar av att leva varje dag. Jag avundas alla som känner lycka och trygghet. Jag avundas alla som inte plågas varje dag och de som inte känner en enorm smärta för varje andetag och för varje steg. Jag avundas alla som kan somna på kvällarna utan att vara rädd för morgondagen och jag avundas alla som inte vaknar om nätterna med panik. Jag avundas så mycket.  
Är jag en egoist för att jag vill må bra? Är jag en egoist för att jag önskar att det kunde gå en enda dag utan att jag känner panik och smärta? Är jag en egoist för att jag inte tänker på alla människor som lider i världen när jag själv mår dåligt? Är jag en egoist för att jag tycker att jag förtjänar att må bättre?

Jag önskar att jag kunde hjälpa alla människor att må bättre. Jag vill inte att människor ska lida och känna smärta. Jag vill inte att jag själv ska lida och känna smärta heller, ibland tycker jag att jag är värd mer än så.

I don't miss you at all

yesterday I saw the sun shinin'
and the leaves were fallin' down softly
my cold hands needed a warm, warm touch
and I was thinkin' about you

I'm just sittin' here
waiting for you
to come on home
and turn me on


Dagens låt

Manic Street Preachers - Sleepflower

Without emotions

1,5 timmars sömn inatt. Det kunde kallas trötthet i morse. Ny psykolog, gratis och allt. Fast jag kommer antagligen att behöva betala senare.
Freds och konfliktsstudier, för första gången idag. Kursen verkar intressant och bra, trots att jag höll på att somna på lektionen. Men var det så konstigt? Fick världens jobbigaste läxa i ämnet. Vi ska läsa igenom lärarens examensarbete som består av bara text på 50 stycken fullproppade a4or, plus att vi ska kritisera arbetet. Vi ska även skriva en a4 om vad vi förväntar oss och vill få ut av kursen. Det kommer däremot inte bli jobbigt. Missförstå mig inte, det ska bli kul att läsa igenom hans arbete och kritisera det! Det enda problemet är att vi har tre dagar på oss att göra det och jag är så enormt trött att jag inte kommer orka göra det idag. Imorgon ska jag plugga Naturkunskap, alltså återstår onsdagen till att läsa igenom det. Tight om tid bara. Men det ska gå bra.

Jag har blivit helt frälst av Norah Jones. Jag har lyssnat på henne non stop i flera dagar nu. Hon är underbar och jag känner en enormt skön och härlig känsla i hela kroppen när jag hör hennes röst och hennes musik.
Jag gav Lina ett kollegieblock idag, jag tyckte att hon behövde det. Jag blev förvånad när hon hittade en teckning i blocket, som jag ritat. Det var inte meningen att den skulle vara där över huvud taget. Och nu glömde jag kvar den i skåpet. Men det spelar inte heller någon roll.
Ingenting spelar egentligen någon roll längre. Har det någonsin gjort det?

Jag känner mig död idag. Likgiltig, tom och meningslös. Jag känner mig tråkig och grå. Allt känns grått, inte bara jag.
Jag är glad och stolt över att jag tog mig till skolan idag, trots mitt mående. Mitt mående vilket jag hade väldigt svårt att beskriva för Lillemor. Det är svårt att förklara och beskriva någonting som man inte riktigt förstår. Det är så jag känner just nu, jag förstår inte mig själv eller mina känslor. Jag förstår inte vad det är för känsla jag känner i hela kroppen. Jag blir förvirrad och frustrerad över mig själv. Jag vill bli fri, frisläppt och lös. Släpp mig fri, snälla.


No truce with the furies

The furies are at home in the mirror
it is their address
Even the clearest water
if deep enough can drown
Never think to surprise them
Your face approaching ever so friendly
is the white flag they ignore
There is no truce with the furies
A mirror's temperature is always att zero
It is ice in the veins
Its camera is an x-ray
It is a chalice held out to you
in silent communion
where gaspingly you partake of a shifting identity
never your own

Fade away

Jag får panik på mitt liv.
Godnatt

Jag vet inte vart jag är påväg.

Jag har lyssnat på ledsam musik i flera timmar nu. Jag känner mig konstig eller bekant, jag kan inte riktigt bestämma. Kanske både och? Konstigt bekant? Det slog mig hårdare än jag trodde att det skulle göra. Jag hade förberett mig på en bitchslap, med handflatan, men jag fick ett knytnävsslag. Rätt i ansiktet. Jag ligger orörlig på botten. Jag är oförmögen att röra mig. Jag har blivit tankeförlamad och handlingsförlamad. Jag har hamnat under jorden, så långt ner som det går. Jag har nått botten och jag kommer inte längre ner, jag hade inte ens kommit längre ner om jag hade försökt. Gräva går inte. Man kan inte gräva när det inte finns något mer att gräva i. Det tar stopp efter det här, det finns inget mer efter det här.

Jag försöker inte ens gräva mig upp..

I´m not crying..

Nu är jag hemma igen, från Tyresö. Det känns konstigt och jag vet inte om det är konstigt på ett positivt sätt eller konstigt på ett negativt sätt. Det är ärligt talat lite förvirrande. Jag vet inte riktigt vad jag känner eller hur jag borde känna.
Igår ville jag bara därifrån. Det blev för mycket och jag ville nästan åka hem. Jag tog en promenad och sen var allt bra. Idag skulle vi åka in till stan vid fyra, men vi åkte tidigare och jag tyckte det var skönt.
När jag inte är där, när vi inte har någon kontakt, då vill jag ingenting hellre än att åka dit. När jag väl är där så blir det lätt för mycket. Det känns otroligt konstigt och ovant. Jag vet inte hur jag ska reagera eller hur jag ska känna. Jag vet nästan inte vad jag ska göra. Det känns ibland som att jag gör mig till, som att jag blir någon annan än den jag egentligen är. Men så är det säkert också.

Jag har i alla fall haft det bra. I fredags åt vi på kinarestaurang,  träffade farfar och sen satt vi hemma hos pappa och lyssnade musik, spelade kort och drack öl och vin.
I lördags bakade vi bröd till frukost och sen åkte vi hem till syster. Där åt vi lunch och sen gick jag och Alexander runt på stan i några timmar. Pappa hade lagat jättegod middag när vi kom hem. De andra drack massa öl och hade kul, jag hade ont i huvudet och var trött.
I dag åkte jag och Alexander in till stan vid tre och mötte upp syster och Jennifer. Sen hade jag en lång tågresa framför mig. Jag skulle byta tåg i Avesta men till min stora besvikelse säger de att resten av resan, från Avesta, består av buss! Jag satt i 45 minuter på en varm och svettig buss med en grov kvinna bredvid mig. Det var inte världens bästa.

Jag känner mig glad över det som har hänt den här helgen. Jag känner mig lycklig över att det äntligen har hänt, det som jag har väntat på och drömt om i flera år. Samtidigt känner jag mig väldigt nedstämd och ledsen. Dels för att jag har åkt därifrån, dels för att det har hänt. Det väcker så många olika känslor hos mig.
Jag har två teckningar med mig hem som ska upp på väggen. De kändes ända in i hjärtat när jag såg dem.
Jag älskar min pappa så otroligt mycket, jag kan inte ens förstå det själv.
Han är min gud, min kung. Han är nästan en legend i mina ögon.
Jag avgudar honom.
Samtidigt som jag kan känna ett sånt enormt hat mot honom ibland..

Tyresö

Idag har jag och Alexander varit inne i stan. Jag tänkte shoppa lite, men så blev det inte. Hittade ingenting alls faktiskt.. Det är väldigt olikt mig, men det är inte lätt att hitta någonting när man har en stånkande och stönande pojkvän bredvid sig som klagar på att han får så grymt ont i benen när han går in i en tjejaffär. (Som tydligen alla killar får enligt honom!?) Vi tog i alla fall en glass och hade det mysigt.

Nu sitter jag i pappas vardagsrum och lyssnar på musik. Syster och Jennifer var nyss ner till macken och köpte läsk. Alexander äter av brödet vi bakade till frukost i morse, som blev jättegott.

Jag är överlycklig. Jag kanske får världens bästa jobb.
Nu ska jag vara social, imorgon åker jag hem.
Puss

Tyresö

Just nu sitter jag hemma hos pappa, i hans lägenhet i Tyresö, med pappa, syster och Alexander.
Vi lyssnar på David Bowie.

Inställda lektioner idag, lång väntan, panikångestattack, tåg, möte, pappa, farfar, syster, kinarestaurang, kaffe latte och cigg. Jag älskar min pappa.
Jag är lycklig. Lycklig som aldrig förr.

Damien Rice, vin och cigg.

Puss

Idag

Dagens klädsel: Naturvita chinos från Monki, grå randig tshirt från H&Ms killavdelning, vita converse
Dagens frisyr: Utsläppt, lockigt med en sned tofs i bak.
Dagens humör: Trött, förväntansfull, uttråkad
Dagens händelse: Skolan
Dagens inköp: Cola light
Dagens bästa: Pappa
Dagens låt: Norah Jones - New York City
Dagens längtan: Imorgon eftermiddag.
Dagens önskan: Att jag får ett jobb snart!
Dagens saknad: Alexander, absolut. <3

Spooks

Jag är lite smått uttråkad. Okej, jag erkänner - jag är enormt uttråkad!
Jag har inte gjort någonting alls idag! I skolan hade jag mest håltimmar och gick runt. Jag slutade vid två-tiden. När jag kom hem satte jag mig här och bloggade lite, om jag inte minns helt fel. Jag har badat, tittat lite på tv och ätit mat. Det är allt jag har gjort förutom att sitta framför datorn. Varför har jag inte gjort någonting annat? Jag förstår inte. Det finns mycket saker som jag skulle behöva ta tag i och fixa. Äh, jag är värd en slapp-dag med tanke på hur tröttsamt det är att gå i skolan, haha.
Jag får ta tag i alla saker som jag måste fixa nästa vecka! Till exempel:
- Städa ur och fixa om garderoben 
- Föra över film från IngboFestivalen till datorn
- Städa ur förrådet
(för att tjäna 1000 kronor av mamma)
- Ställa ner mina saker i förrådet

Ikväll ska jag lägga mig och sova tidigt så att jag inte är så trött imorgon.
Jag och Alexander ska ju åka och hälsa på far min i Stockholm. Jag vet faktiskt inte om han har dator där hemma. Men man kan ju hoppas på det! Det vore ju skönt att kunna blogga och kolla mailen under helgen, även om jag inte kommer ha så mycket tid över till det.
Det blir restaurang imorgon, inne i stan. På lördag ska vi ha mysig middag hemma i Tyresö. Möjligen ett krogbesök också? Det visar sig. Jag kan lova att det blir ett besök på Monki imorgon i alla fall! Hoppas att pappa känner sig rik.

Förresten tycker jag att det är väldigt konstigt att det inte går ett enda tåg tillbaka hit på söndag då det inte är byte! Jag har aldrig i hela mitt liv bytt tåg när jag har åkt den sträckan förut, och nu går det inte ett enda tåg utan byte under hela dagen! Det kostar precis lika mycket som det brukar kosta, och det är SJ. Jag förstår inte? Det känns lite jobbigt att behöva byta tåg efter halva vägen.. Dåligt SJ, ändra på det!

Godnatt och ha en trevlig helg!
Puss


Deepcut

Jag har precis tagit ett långt och varmt bubbelbad. Nu tänker jag lägga mig i sängen med en påse jordnötsringar och titta på Las Vegas! Skickar lite filosofiska och djupa sms till pappa. Mottager ännu mer filosofiska och djupare sms.

Puss

Lyft mig

Jag åt nyss glass. Och kakor. Nu har jag jätteont i magen. Jag brukar få det när jag äter. Speciellt om jag inte ätit på hela dagen och sen äter jag, helt plötsligt. Min mage mår aldrig bra. Oftast inte, i alla fall.
Jag är trött, trött på allt. Jag vill sova, sova bort allting. Jag vill sova bort den här dagen så att det blir imorgon. Imorgon kommer jag må bra. Imorgon får jag kärlek och närhet. Lycka.

Jag saknar Alexander. Jag saknar honom så enormt mycket. Jag vill att han ska vara här, ligga bredvid mig i sängen, hålla om mig, säga att han tycker om mig, pussa mig i nacken och lukta sådär gott som bara han gör. Jag vill känna hans närhet, hans armar runt mig om natten, hans andetag i min nacke, värmen från hans kropp om natten.
Imorgon ses vi. Jag längtar.
Han ska träffa min pappa för första gången. Det är stort. I alla fall när det gäller min pappa! Vi ska åka tåg till Stockholm. Vi ska möta upp min pappa och äta på restaurang. Vi ska åka tunnelbana hem till min pappa. Vi ska hem till min pappa! Det är svårt att förstå. Alexander och min pappa. Kärlek.

Alexander: "Nu blir det ju som det var före sommarlovet, du somnade varje dag när du kom hem från skolan, och så sov du bort hela dagarna!"
Och jag vet att det är sant. Det drar ner mig till botten.

Pappa

Imorgon bär det av. Älskade pappa.
Två och ett halvt år sedan.
Jag längtar.

Every time, I die a little bit

Jag sitter i skolan och är så trött så att jag kan sova! Åkte hit till åtta, men märkte att vi görjade 9.40.. Suck. Jag hatar när sånt händer! Nu har vi haft rast i en timme och 15 minuter. 15 minuter kvar tills lektionen börjar. Den håller på i en halvtimme, sen ska vi leka med ettorna.
När jag kommer hem ska jag sova!

Jag har så enormt tråkigt.

Låttips

Timo Räisänen - Carry me home

Nej

Min lilla vilostund vid tvåtiden blev längre än väntat. Jag vaknade för en halvtimme sen ungefär.
Fick ett enormt deprimerande mail.. Jag fick inte mitt drömjobb. Jag är så sjukt ledsen just nu. Det var verkligen det som höll mig igång, tanken om det där jobbet. Det var det bästa som hade kunnat hända!
Fast de skrev att de kanske ville att jag skulle ta en annan "mini-tjänst" istället. Vi får se hur det blir med det..

Nu är jag så deprimerad att jag ska lägga mig i sängen.

Trött

Skolan tar på mina krafter.
Jag är trött och höll alldeles nyss på att somna mitt i klickandet på datorn. Jag ligger i soffan och skriver. Ska nog ställa datorn på bordet och sova tills Alexander ringer och berättar hur rättegången gick. Låter som en bra idé, då kommer jag orka läsa läxan senare. Ja, vi har redan fått läxa!

Puss

Something awful

Jag tycker om den första veckan i skolan. Den är skön och mysig. Man lär känna nytt folk som börjat nya på skolan, man börjar läsa nya kurser, man har nya och fräscha block och en ny fin kalender. Man har korta dagar och lite att göra. Man flyter mest omkring och gör roliga saker.

Idag hade vi första lektionen för projektarbetet för i år. Jag och Lina har visserligen redan hållt på med vårt projektarbete i nästan ett år, men det kändes lite som en nystart idag. Vi har tagit igen massa saker vi missat under sommarlovet och uppdaterat oss om läget. Vi har skrivit ut viktiga papper som vi satt in i en pärm och skrivit ett mail. Det känns skönt att vara effektiv.

Jag har fortfarande lite problem med block, jag tror att jag har köpt för lite. Jag måste kika på det där så att jag vet helt säkert. Annars ska jag köpa fler i helgen, pappa får betala.

Jag vill ha svar från jobbet jag har sökt också! Varför får jag inte det? Jag har ju sökt minst tre jobb. Jag har visserligen fått två mail från ett av dem, men inget svar på det senaste mailet jag skickade. Jag skulle vara så enormt lycklig om det jobbet blev mitt. Det är min största dröm!

Jag är lite deprimerad idag och tror att jag borde äta någonting. Lunch? Jag åt en knäckemacka till frukost. Fast jag är inte ens hungrig..

Låttips

Rise Against - Swing life away

I know that it´s a wonderful world, but I can´t feel it

Jag grät nyss.
Jag vet inte varför jag låter det påverka mig. Jag vet inte varför jag blir så känslig och tar det mycket värre än jag egentligen borde. Jag vet inte varför jag är så svag när det gäller det. Jag vet inte varför jag låter det hända.
Jag brukar se på mig själv som stark. Jag berömmer mig själv ibland, för att jag har tagit mig igenom allt som har hänt mig. Jag tycker att jag är stark som orkar gå upp varje morgon, klara av varje dag och trots allt kunna le och umgås med folk. Jag berömmer mig själv när jag klarar av att gå i skolan en hel vecka i sträck. Jag berömmer mig själv när jag klarar av att göra arbeten i skolan och när jag klarar av att få betyg. Jag berömmer mig själv när jag tar tag i saker som jag vet att jag måste göra. Jag berömmer mig själv när jag gör jobb som jag måste göra.
Trots det är jag den svagaste människan jag vet, i mina ögon. Jag faller alltid tillbaka. Jag kan klara mig i flera dagar i sträck, men sen faller jag alltid tillbaka in i mörkret. Jag får panik och ångest. Jag vet inte vart jag ska ta vägen eller vad jag ska göra. Allting går sönder, mitt liv brister. Jag blir handelsförlamad och jag önskar mig själv döden. Jag ser ingenting annat än ett slut. Jag ser ingen framtid, inget ljus.
Jag får panik av den känslan. Jag får panik över att jag inte har någon som helst kontroll över mitt liv. Jag får panik över hur lätt jag skulle kunna göra slut på allting i de stunderna.
Jag önskar att jag var stark och att jag hade kontroll över mitt liv. Jag önskar att jag kunde ha struktur, kontroll och att jag kunde känna mig nöjd. Jag vill vara nöjd med mitt liv och den jag är. Jag vill göra saker som jag tycker om. Jag vill kunna lägga min tid på mina intressen och att lära mig nya saker. Jag är trött på att ligga i min säng hela dagarna och känna mig död. Jag vill känna att jag lever oftare än jag gör!
Jag vill känna lycka och värme. Jag vill känna att jag duger och att folk tycker om mig för den jag är. Jag vill inte göra mig till för att få folks blickar eller för att bli omtyckt.
Jag vill känna att jag betyder någonting, på riktigt. Jag vill inte ha det skrivet på internet eller sms, jag vill känna det på riktigt. Jag vill inte se det skrivet, jag vill höra det eka i mitt huvud!

Amor vincit omnia

Idag har det inte regnat någonting. Tvärt om! Det har varit strålande sol. Det var väl antagligen därför som jag klädde på mig så mycket kläder i morse. Jag trodde verkligen att det skulle bli dåligt väder.
Var bara i skolan i två timmar idag. Började klockan nio och slutade klockan elva. Vi gjorde inte mycket heller. Visade runt ettorna på skolan och sen planerade vi nollningen.

Jag och Lina tog en lite shoppingtur efter lunchen. Hon köpte en kalender/almanacka. Eller, jag köpte en åt henne för hon hade inga pengar. Den var fin och passade henne perfekt! Svart med vit text, "Who What Where How" eller någonting sådant. Lika förvirrande som henne! Fast min är fortfarande finast, med Alexander på framsidan! Hihi. Jag älskar den!
Jag köpte en skinnjacka, en tshirt, örhängen och två body butter (för tio kronor styck!).

Nu sitter jag i soffan med laptopen i knät. Snubben som fixar vårat kök håller just nu på med kaklet. Snart ska han fixa till något i golvet. Köksbänken är också klar. Det blir så fint! Det är nästan bara luckorna kvar nu.
Jag skulle städa mitt rum igår men det orkade jag inte. Så jag ska försöka hinna med det idag. Det är  verkligen behövligt!

Tänkte klicka hem ett fint halsband från internet, på en sida där man bestämmer själv vilket namn som ska stå på en bricka, men nu hittar jag inte sidan! Suck.

Tatuering

Nu har jag bokat tid till tatuering! Det är skönt att ha det gjort.

Jag saknar Alexander och har haft hans tshirt på mig sen igår kväll. Ja, jag sov i den och jag har använt den hela dagen. Den luktar gott, så otroligt gott. Fast lukten har börjat försvinna, och det gör lite ont när jag tänker på att den inte kommer lukta Alexander längre. Jag funderar nästan på att köpa sånt raklödder som han använder, och smeta in tshirten i det.. Fast jag vet inte vart man köper sånt.
Jag saknar honom extra mycket ikväll. Mest för att jag inte kan prata med honom nu. Han är på TV-spelslan. Från klockan 15.00 idag, till klockan 15.00 imorgon. Det är svårt att somna utan att prata med honom. Det är svårt att somna utan honom över huvud taget.
Jag ska kika lite på filmen jag filmade i lördags, när han uppträdde. Då får jag i alla fall se honom och höra hans röst. Plus att jag får höra honom sjunga en av de bästa låtarna i världen!
Jag längtar till fredag. Då får jag kärlek och lycka.

Nu ska jag stänga av datorn och lägga mig i sängen, Jag ska lukta slut på all Alexander-doft och gråta en skvätt.
Imorgon börjar jag 9 och jag antar att det kommer regna lika mycket när jag ska cykla imorgon bitti som det gjorde idag. Suck. Vädret är verkligen hemskt här.
Och jag vill väldigt gärna hitta en bra och snygg jacka som jag kan köpa. Jag lyckas aldrig hitta jackor eller skor som jag vill ha. Jag borde bli designer så jag kan göra saker som jag vill ha.

Jag har så mycket saker inbokade att hela min kalender är sönderklottrad. Men på något sätt känns det ändå bra.
Jag ska träffa min pappa i helgen. Jag är lycklig. Tror jag? Jag hoppas, hoppas, hoppas att allt går bra. Jag saknar mannen. Min gud. Min pappa. Alexander ska få träffa honom för första gången. Jag hoppas verkligen. Snälla pappa..

Vi lever i en mardröm.

Det är hemskt hur många det är som dör hela tiden, och i närheten.

I fredags dog Johanna Andersson i en bilolycka. De var fem stycken i bilen och körde alldeles för snabbt på en byväg. Bilen körde av vägen och voltade femtio meter. Johanna satt fram, utan bälte. De som satt bak och föraren klarade sig trots det.
Vi hade en tyst minut för Johanna idag, i skolan. Och flaggan hissad på halv stång. Hon skulle börja tvåan på min skola.

Idag berättade min lillasyster någonting som jag inte visste om. Hon träffade Engla på Showskolan förra året, och de umgicks där.

Varför händer såna här saker hela tiden? Jag vill få slut på allt våld och hemsktheter. Varför kan vi inte göra världen till en bättre plats? Varför är vi så hjälplösa? Våran värld är en hemsk mardröm.

I´m back!

Efter ett blogguppehåll på ungefär en vecka är jag nu tillbaka igen!
Jag har varit hos Alexander och hade det mysigt varje dag. Njutit av varenda stund tillsammans. (Förutom när jag råkade slå honom på hans brutna näsa!)
Ingbofestivalen i lördags, älsklingen sjöng. Jättebra och jättefint, trots att Gustav spelade och sjöng fel vid några tillfällen. Förutom det har vi fiskat och ja, inte gjort någonting. Kramats och sånt, hihi. Lina kom dit i torsdags och stannade till igår. Det var också kul.

Idag spöregnade det när jag skulle cykla till skolan, så jag kom fram och såg ut som en slickad katt. Det droppade vatten från mitt ansikte och mitt hår, det tog två timmar innan mina byxor torkade och min jacka och min väska har inte torkat än! Trots att jag cyklade till skolan klockan 8 i morse. Mina nya block blev lite småförstörda också av regnet. De blev sådär vågiga ni vet? Usch.
Vi började egentligen 12 men jag, Lina och Mia skulle ta hand om 1orna och de började klockan 9. Vi gjorde en jättesnygg skylt som det stod BF1M på, och gick genom aulan. Sen lekte vi lite lekar med 1orna och sen drack vi kaffe tills vi började.

Åkte och lämnade in avin om skattepengarna när vi slutat, så att jag fick in de på kontot. Sen shoppade jag lite. En tshirt, en kjol, två halsband, en kofta och en huvtröja. Bjöd syrran på ett halsband och ett linne också.
Och så köpte jag en Cola Zero! Haha.

Åska

Usch vad det åskade och blixtrade här nyss! Stackars Lina blev jätterädd (hunden) och sprang upp och la sig i sängen.
Imorgon ska jag gå upp jättetidigt för att åka in till Akademiska i Uppsala. Alexander ska opereras klockan nio.
hoppas att rättegången sätter igång snart också.

Nu måste jag vara social, tänkte bara skriva ett kort inlägg här först!
Puss

God morgon

Eller jag kanske ska skriva God dag istället.. Klockan är ju ganska mycket.
Nu har jag i alla fall sovit ut!
Är hemma hos Alexander nu. Han är ute och går med hunden. Idag ska vi inte göra nåt speciellt, bara vara hemma och mysa. Vi tänkte kolla på Brudens bäste man snart. Någon som har sett den och kan säga vad denne tyckte? Den verkar bra i alla fall.

Jag har lottat en vinnare av tävlingen och Sara Andersson kommer bli kontaktad via mail. Grattis!
Nu ska jag gå ner och ta någonting att äta.
Puss

Kryssning

Nu är vi hemma igen, från kryssningen. Vi kom hem för någon timme sen men jag somnade direkt..
Vi har haft det bra. Ätit gott, druckit goda drinkar och shoppat massa godis, haha. Vi tänkte partaja igår kväll men jag blev sjösjuk så jag gick och la mig ganska tidigt..
Nu ska vi kika på film, hörs imorgon!
Puss

Stressat

Åh, herregud vilken dag! Lina kom och hämtade upp mig precis efter lunch/frukost. Vi skulle på AloeVera-eftermiddag. Det var fotbad med Aloe Vera Heat Cream eller någonting sånt, insmörjning och sådant. Det var fika, provsmakning på Aloe Vera-dryck, Aloe Vera Heat Cream-tester att ta med hem. Och så fick alla en varsin Aloe Vera-planta att ta hem.
Det var jättekul och mysigt, och jag lärde mig massa nytt.

Efter det åkte vi hem till mig och sjöng SingStar, åt mat och tittade på film. Nu är jag helt slut och har precis packat det sista inför morgondagens kryssning.
Vi får se till att vara väldigt försiktiga i trängseln imorgon, eftersom att Alexander har brytit näsbenet. Och det är nog inte så smart att vi sover i samma lilla 90-säng i hytten heller, jag kan vara lite våldsam när jag sover, haha. Fast det blir ju lite tråkigt, men det är inte värt att riskera att slå honom i sömnen.
Hoppas att han får ett fett jävla skadestånd, det är han värd. Speciellt om de inte kan få näsan rak igen! Jag menar, han är ju på väg att bli känd och slå igenom som artist, hur snyggt är det då med en krokig näsa? Ne, precis.

Nu ska jag lägga mig och sova, jag är helt slut. Jag lottar vinnaren av tävlingen på tisdag när jag kommer tillbaka, så ni kan passa på att kommentera och tävla tills dess! Jag kommer inte att mobilblogga något heller, för det blev jättekonstigt sist jag gjorde det. Så det blir en bloggpaus tills på tisdag istället!
Ha det bra allihopa, det ska i alla fall jag ha!

Puss

God morgon

Alexander ringde och väckte mig för ungefär en timme sen.. Han berättade att han hade varit på akuten hela natten. Det var en engelskman som hade slagit honom tre gånger på näsan igår, och den var helt sned nu. Han försökte dock rätta till den själv, men den är fortfarande väldigt sned. Han har gjort en polisanmälan och ska operera näsan på torsdag.
Det värsta var att allt han gjorde var att han tog engelskmannen på axeln och sa att han hade letat efter honom. Engelskmannen sa då att det var en förolämpning att göra så i England, och sen började han slå.

Nu tänkte jag duscha och sen packa inför imorgon..


God natt

Nu är det dags att sova. Imorgon ska jag packa och baka bullar. Bullarna ska vara matsäck på bussen på måndag.
Måste leta rätt på en större väska också, min är lite för liten. Jag måste packa ganska mycket kläder eftersom att det först blir kryssning och sen blir jag hemma hos Alex till söndag. Och man vet ju aldrig med vädret så jag måste packa med lite olika..

Ja nu ska jag inte sitta här och skriva en massa onödigt. Jag måste ju vända tillbaks mitt dygn.
Godnatt allihopa! Hörs imorgon.
Puss

Kom ihåg att ni fortfarande kan tävla om ett Comviq kontantkort laddat med pengar! Självklart nytt och oanvänt.
Klicka på länken ovanför min profilbild så kommer du direkt till tävlingen.
Tävlingen avslutas antingen imorgon eller på tisdag, beroende på hur mycket tid jag får över imorgon.

Vart tog jag vägen?

Jag saknar mig själv. Jag saknar hur jag var och vart jag var påväg. Jag kände mig själv bättre förut. Jag visste vad jag gjorde och vart det skulle leda. Nu känner jag mig mest förvirrad. Jag har inte den där tryggheten kvar, tryggheten som jag erhöll förut. Min värsta fiende och min bästa vän, är den borta? Jag har alltid önskat att det ska försvinna, att det ska försvinna ur mitt liv så att det kunde bli bra. Men nu är det borta, och jag känner mig bara ensam och förvirrad. Jag vet inte hur man ska vara när man defineras som normal, hur man ska tänka eller känna. Men nu ska jag inte dra förhastade slutsatser, det kommer säkerligen tillbaka om ungefär en månad eller så. Då kommer tryggheten tillbaka.

Men jag kommer vara lika förvirrad ändå. Jag känner ändå inte igen mig själv. Jag tror inte att det bara är det som har förändrats, det känns som att någonting mycket större har förändrats. Eller är det jag som har förändrats?

Jag saknar de kvällar och nätter när jag låg vaken och inte kunde sova för att jag tänkte på honom, dem och framför allt på besvikelsen som han har burit in i mitt liv. Jag låg i flera timmar och tänkte på min kärlek och saknad till dem och på hur mycket jag önskade(önskar) att jag var närmare och fanns där mer.

Sen började jag tänka på honom och då kom ilskan. Jag blev så otroligt arg på honom för att han har gjort det här mot oss. För att han har gjort så att det är ett så stort avstånd emellan oss och för att han har gjort dem illa, för att han en gång i tiden förstörde så mycket för dem. Och då skäms jag nästan lite. Då känns det som att det är mitt fel, mitt ansvar.. Bara för att jag var först.

Och då börjar jag tänka på allt han har gjort mot mig. Jag var 14 (tror jag?) och jag var svag. Jag visste ingenting om någonting och jag hade inte ens hört riktig musik. Han var allt. Han kom in i mitt liv och jag blev hel. Allt jag någonsin hade drömt om, allt jag någonsin hade väntat på, det fanns där. Äntligen var det där.

Men jag visste inte.. Jag visste inte att man inte skulle tro på allt. Jag visste inte att det mesta var lögn. Jag var lycklig och jag trodde på allt, även fast det kunde ha beskrivits som för bra för att vara sant. Och det var ju precis vad det var.
Jag fick reda på det ena och det andra och snart var hela historien berättad. Fast jag kunde ju förstås inte tro på allting. Han var ju allt, han var störst och bäst. Han var min gud och jag avgudade honom.

Det har gått ungefär 4 år sedan historien var berättad, och jag kan fortfarande inte acceptera det till hundra procent. Vissa stunder tycker jag så otroligt synd om honom för att han är som han är, och då anser jag att han inte kan rå för det. Andra stunder är jag så otroligt arg på honom för att han är som han är, och framför allt att han inte gör någonting åt det. Hur kan en människa bli så? Och varför går det inte att göra någonting åt det?

Jag blir fortfarande glad och besviken lika ofta som förut, men besvikelsen var betydligt mycket större förut. Då var det en stor skugga över halva mitt liv. Den delen av mitt liv där han var. Trots att jag vet hur det blir, att besvikelsen kommer bli så stor, så vill jag inte se det. Jag antar att jag tror att en dag så blir allting bra. En dag kommer han kunna hälsa på mig eller någon annan, han kommer kunna bete sig normalt och vi kommer ha en normal relation. Jag tror, hoppas och önskar det, men jag vet att det aldrig kommer hända.
Om det har tagit mig 4 år att acceptera det så pass mycket som jag har gjort nu, så tar det inte mer än 20 år innan jag kan leva med den tanken. Tanken om sanningen.

Och jag saknar mig själv. Jag vet inte vart jag har tagit vägen, men jag ska leta. Och när jag hittar mig själv, ska jag plocka upp mig själv och bli den jag egentligen är. Igen.

Idag

Dagens klädsel: Jeans och grå tshirt
Dagens frisyr: Fläta fram, i luggen sådär ni vet?
Dagens humör: Trött, trött, trött
Dagens händelse: Färgat håret
Dagens inköp: Nötter och vindruvor
Dagens bästa: Jag fick låna filmkameran så jag kan filma älsklingens spelning!
Dagens låt: Timo Räisänen - Pussycat
Dagens längtan: Måndag
Dagens önskan: Att de hör av sig från jobbet jag sökt, att mina skattepengar kommer snart.
Dagens saknad: Alexander och syster

Fläta

Nu är jag så sjukt mätt. Mamma och lillasyster ville äta pizza, så vi åkte och köpte en pizza åt dem och en sallad åt mig. Fick lov att köpa en tejprulle också.. När jag skulle slå in doppresenten så fanns det ingen tejp någonstans! Jag letade igenom hela lägenheten tre gånger men hittade ingen.
Nu har jag i alla fall slagit in presenten i mitt fina nya papper med fjärilar på. Jag älskar det papperet! Det är så fint.

Nu är det Supersize vr. Superskinny. Det är så kul att titta på det. Eller, kul? Mer intressant.
Att se hur folk behandlar sina kroppar. Och de flesta är inte ens medvetna om att det är skadligt och fel. Det är faktiskt ganska hemskt trots att det kan vara kul att titta på. Usch, jag lät jätteelak nu. Som att jag skrattar åt att de skadar sig själva.. Men det var verkligen inte så jag menade!
Det är hemskt hur människor behandlar sin kropp, inte bara i Supersize vr Superskinny, utan överallt! Din kropp är den enda kropp du har, var rädd om den! Du kan inte byta ut den när den blivit för trasig och du börjar ångra dig.

Jag är fortfarande jättetrött och ser verkligen fram emot att sova tidigt ikväll. Men först blir det någon film och massa goda nötter som jag har köpt!


God morgon

Jag sitter här och gäspar. Det skulle vara skönt att sova någon timme till, men det har jag inte tid med. Jag måste verkligen börja lägga mig tidigare på kvällarna! Inatt somnade jag vid 4. Jag måste vända tillbaks mitt dygn och jag är så himla trött på dagarna.

Nu tittar jag på Two and a half men på tv. Jag är så trött nu så jag orkar inte skriva mer, haha.
Skriver mer senare.
Puss

God natt

Nu är det dags för mig att sova. Jag måste börja vända på mitt dygn och inte somna lika sent som jag brukar, igår somnade jag ju vid 6 på morgonen.
Fast först blir det väl några avsnitt av Sex and The City såklart, som alltid!
God natt allihopa, och sov gott!
Vi hörs imorgon.

Förresten, det börjar bli en liten nedförsbacke i statistiken. Ni börjar bli dåliga på att besöka och kommentera! Kom igen nu, hjälp mig lite! Puss


Idag

Dagens klädsel: Gråa jeans, brun tunika
Dagens frisyr: Tofs och lite ruffsigt
Dagens humör: Bra, det har varit en händelserik dag och en mycket trevlig kväll.
Dagens händelse: Lunch på Thai Sushi, Singstar-kväll hos Lina.
Dagens inköp: Ingenting förutom hyrfilm.
Dagens bästa: Lina! Och att min påse luktar så sjukt mycket Tunisien, jag sitter och luktar hela tiden och drömmer mig tillbaka.
Dagens låt: Det måste nog bli Collide med min Alexander! Eller Bob Dylan - Man of Peace.
Dagens längtan: Dopet den 30:e!
Dagens önskan: Att jag får det där jobbet jag har sökt.
Dagens saknad: Beckie, som har flyttat till Paris! Snacka om att jag är avis.

Vardagsrum

Två väldigt fina vardagsrum.
Det ena romantiskt rosa och det andra stilrent svartvitt.

SingStar

Hej allihopa!
Precis hemkommen från Lina. Jag har haft en jättebra eftermiddag och kväll.
Lina hade precis varit i tvättstugan när jag kom dit så vi hängde upp tvätt i hela lägenheten. Sen gick vi till Hemköp där vi pantade burkar och köpte grillad kyckling. Vi fixade iordning en kycklingsallad hemma hos henne sen och det var riktigt gott då vi båda var hungriga.

När Mimmi kom åkte vi ner till stan och lämnade tillbaka fler filmer som Lina hade lånat, och vi lånade Bounce. Sen bar det iväg hem till Lina igen och på vägen blev vi stoppade av poliser. Blåskontroll. Det var faktiskt häftigt, har aldrig blivit stoppad förut! 0,0 promille, såklart!
Vi har sjungit så mycket Singstar att det slutade med att alla hade ont i huvudet, haha. Vi hann inte kolla på filmen så vi ska göra det på söndag istället.

    

Fredag

Lunchen på Thai Sushi satt väldigt fint. Bra start(?) på dagen.
Har lämnat tillbaka filmerna och städat mitt rum också, så nu är det inte så mycket mer jag verkligen måste göra idag..
Tänkte väl måla klart min bild nu, så att jag är redo att åka till Lina vid 5. Vi ska ha Singstar-kväll!
Det där med en ny design här på bloggen får därför vänta tills imorgon.

Jag fick en jättesöt dopinbjudan på posten idag!

Jag längtar till den 30:e augusti! v

Hej!

Godmorgon! Eller, god dag? Jag vaknade tidigt idag och har hunnit med både att hjälpa mamma med tvätten och att städa, fixa och rensa i ett skåp.
Hon mutade mig och lilsyrran med att säga att om vi hjälpte henne så skulle vi få luncha på Thai Sushi, haha. Och det funkar kan jag säga! Jag har aldrig sett min lillasyster såhär effektiv, någonsin.

Idag ska det bli 13 grader och regn. Förvånande? Nej. Det är väl ungefär så det har varit den senaste veckan. Och ärligt talat, jag börjar nästan vänja mig. Uh.
Jag tittade på prognoskartan och såg att det ska bli 22-23 grader i Stockholm när vi ska åka på kryssningen, det lät härligt! Det är betydligt mycket roligare att åka i skärgården när solen skiner och det är fint väder, än när det är grått, regningt och ruggigt!


Dagens att göra:
- lämna tillbaka filmerna vi hyrt.
- städa rummet. (måste måste måste göras!)
- ladda bärbara dvdspelaren, till måndag.
- göra om designen på bloggen.
- måla klart senaste målningen.

God natt

Nu börjar det väl bli dags att krypa ner i sängen och sova antar jag..
Sitter och tittar på CSI just nu och har installerat ett, eller egentligen tre olika, fotoprogram jag fick med i en fototidning för nåt år sen, hoppas att det fortfarande funkar och är bra.

Hoppas att ni har haft en bra dag allihopa! Det har i alla fall jag haft, trots det dåliga vädret. Bra sällskap, bra inköp, mysigt namnsdagsfika och lite målning.

God natt allihopa!
Puss

Idag

Dagens klädsel: Gråa jeans, vit tshirt med tryck från Thailand, svart huvtröja.
Dagens frisyr: Tofs och luggen uppsatt i en "poff".
Dagens humör: Inte så jättebra, vädret har varit hemskt.
Dagens händelse: Shoppat och färgat håret med Sara.
Dagens inköp: Skor, kaffe, hårfärg och presentpapper.
Dagens bästa: Kaffet och även min lillasysters namnsdags-bakning.
Dagens låt: Norah Jones - Don't know why !
Dagens längtan: Måndag, då ska jag på kryssning! Och, faktiskt, skolan.
Dagens önskan: Att jag hittar de perfekta förvaringslådorna till min garderob!
Dagens saknad: Pappa, Alexander, syskon, Emma.

Lista

En söt vän ville att jag skulle fylla i den här listan. Den handlar om min pojkvän.

- Vad heter han?
Alexander Eric Åström
- När fyller han år?
24 December, på Julafton!
- Vad har han för favoritfärg?
Det är nog svart.
- Vad har han för ögonfärg?
Gråblå
- Hårfärg?
Mörktblont egentligen, men nu är det brunt.
- Hur är hans klädstil?
Jadu, jeans och tshirt är väl de vanligaste plaggen.
- Har han färgat håret någon gång?
Ja
- Hur lång är han?
172 tror jag.
- Har han klippt sig någon gång?
Ja, men han borde göra det igen nu! Jag har erbjudit mig att göra det men han vågar inte låta mig göra det, fegisen.
- Har han piercat sig?
Nej, men han tog hål i örat med en säkerhetsnål en gång när han gick i 5an eller 6an.
- Har han någon/några tatueringar?
Nej, men han vill tatuera sig snart.
- Dricker han?
Ja, ibland för mycket.
- Röker/snusar han?
Ja, han snusar. Och röker ibland på fest.
- Vad har han för mobil?
En Sony Ericsson, sån där med cyberkamera eller vad det heter.
- Vad är han rädd för?
Spöken.
- Har han några syskon?
Ja, två underbara systrar.
- Är han född i Sverige?
Ja
- Vad är hans favoritmat?
Pizza, tacos..
- Vilken mat hatar han?
Jag vet faktiskt inte. Potatisbullar.
- Vad brukar han göra efter jobbet?
Han jobbar inte.
- Vad brukar han göra på helgerna?
Träffa mig, festa, umgås med sina vänner.
- Vad har han för musiksmak?
Allt möjligt! Men hans idoler är Jimi Hendrix, Ted Gärdestad, Drake Bell och Howie Day.
- Brukar han svära mkt?
Nej inte så speciellt mycket, bara när han är arg.
- Vad för bil kör han?
Han har inte körkort än.
- Hur/var träffades ni första gången?
Min bästa kompis är tillsammans med hans bästa kompis, så vi träffades genom dem. Första gången vi träffades var på Arvika -07.
- Vad var det första han sa till dig?
Hej, tror jag att det var.
- Vad var det första du sa till han?
Jag sa antagligen hej tillbaka.
- Vad påminner dig om honom?
Mycket saker.
- Vad brukar ni oftast skicka sms om?
Att vi älskar varandra, haha kärlekskrankar. Eller så frågar vi vad den andra gör.
- Är han beroende av något?
Snus
- Vad kallar du han?
Alex eller älskling
- Vad kallar han dig?
Denise eller älskling. Oftast älskling.
- Hur länge har ni varit tillsammans?
1 år och ungefär en vecka.
- Om du skulle beskriva han med tre ord, vilka skulle det vara?
Underbar, snäll, min.
- Gillar du han?
Självklart
- Vad tror du han skulle göra om han vann 1 miljon?
Dela med sig till mig! Eller, jag hoppas det, haha.

Regn

Nu kom jag precis hem från en dag i regnet. Det regnade när jag cyklade och mötte Sara, det regnade när vi cyklade för att shoppa lite, det regnade när vi cyklade hem till Sara och det regnade pyttlite när jag cyklade hem från Sara. Herregud vilket regn!

Färgade håret nyss, både jag och Sara. Hennes syntes direkt och det blev jätteljust, men för mig blev det ingen skillnad. Vi köpte olika sortes hårfärg och från och med nu ska jag bara köpa det märket som hon köpte!

Köpte två par skor, två rullar med presentpapper och ett paketsnöre, haha.
Tyvärr är bilderna tagna med mobilkameran så det är inte så bra kvalitet på dem.


Tygskor, Skopunkten


Sneakers-aktiga skor, Skopunkten.
(Bilden ger de inte rättvisa, de ser konstiga ut på bilden men ser inte konstiga ut i verkligheten, ni får se dem på nån annan gång istället!)


Beige presentpapper med fjärilar på,
lila "ribbat" presentpapper,
svart paketsnöre, allt från Lagerhaus.

Nu ska jag gå och fika med min mamma och lillasyster, lillasyster har bakat muffins för det är min namnsdag idag! Gulligt va? Hon är bara 8 år.
Säg grattis på namnsdagen till mig allihopa!
Puss

Skor

Dessa skor från Mango skulle jag verkligen vilja ha!
De är på rea också, 399 kronor kostar det. (799 från början.)Nu är det dags för mig att hoppa på cykeln och möta Sara. Sen blir det en liten shoppingtur.
Vi hörs senare!
Puss

Bröllop

Det är väldigt mycket prat om Lindsay Lohan och Samantha Ronson just nu.
Ska de gifta sig eller ska de inte gifta sig?
Om det blir bröllop är det i alla fall en sak som är säker - Lindsays pappa,
Michael Lohan, kommer inte att följa henne till altaret. Anledningen till det är att han är kristen och emot homosexuella äktenskap. Dessutom påstår han att han inte känner till några bröllopsplaner.

Ingen vet hur länge Lindsay Lohan och Samantha Ronson har varit tillsammans då de höll det hemligt till en början. Det var först för någon vecka sedan som Samantha Ronson ändrade status från "singel" till "i ett förhållande" på Facebook. Hon la därefter ut bilder på henne och Lindsay, när de hånglade.
Nyligen har de setts både kramas, pussas och vara kärleksfulla mot varandra väldigt öppet och det har fångats på bild av många paparazzis.

Samantha sägs ha ett gott inflytande på Lindsay. Sedan deras förhållande har offentliggjorts har Lindsay hålltis sig borta från alkohol och fester. Hon har blivit mycket lugnare och mer harmonisk. Hon har inte behövt vara på rehab sedan innan deras förhållande heller.
Dock är det många som påstår att Lindsay ser mer och mer sliten ut för varje dag hon spenderar med Samantha. Kan det bero på alla sena kvällar hon tillbringar vid Samanthas sida medans hon DJ'ar? Vem vet.I Kalifornien blev homosexuella äktenskap tillåtna i början av sommaren.

Ljuva rumEtt sånt här mysigt, vackert och romantiskt sovrum vill jag också ha!

Kom ihåg min tävling här!

God morgon

Titta, jag klarade av att gå upp tidigare! Wiho. Jag gick faktiskt upp tjugo över tio idag!
Igår när jag skulle sova började jag må så illa så jag kunde inte ligga ner.. Så jag gick upp och började måla på en teckning istället. Med oljefärger.
Och idag när jag vaknade mådde jag fortfarande illa . Jag vet inte vad som är fel heller.. Det är jobbigt.

Om ungefär två timmar ska jag cykla och möta Sara. Vi ska köpa hårfärg och sedan bege oss mot Lina. Det blir film och hårfärgning för våran del.

Nu ska jag gå och äta frukost.


Onsdag

.. Visst är det väl onsdag idag? Jag har så sjukt dålig koll nu när det är sommarlov, haha.
Jag funderar på att ta en liten cykeltur ner till konsum och köpa någonting gott. Eller så poppar jag en påse popcorn.. Ja, så får det nog bli!
Jag tänkte nöta igenom en säsong av Sex and The City nu. Krypa ner under täcket och bara ha det mysigt.
Därför blir nog det här sista inlägget för idag.
Så, godnatt allihopa! (Några timmar för tidigt, men ändå!)
Puss

Gratissaker

Safe sex är oerhört viktigt!
På den den här sidan kan du få gratis kondomer hemskickade direkt till dig.
Klicka här och registrera dig!

40 grader?

Jag vaknde upp och tittade på termometern, 40 grader visade den!
Överlycklig gick jag och satte på mig en bikini och planerade att ligga ute och pressa i solen hela dagen, men var det varmt ute? Neej!
Det känns som att det är ungeför 20 grader ute och inte 40 grader som min termometer visar.
Nu är jag grymt besviken och ska gå och äta frukost..

God natt

Nu är det dags att krypa ner i sängen och försöka sova.
Har ställt klockan på 10.00 imorgon, så att jag kommer upp i någorlunda tid. Jag måste verkligen börja gå upp i tid nu! Före klockan 12.

Har nyss kollat på två avsnitt av Sex and the City och nu blir det lite CSI.
Godnatt på er.
Puss

Lådor

De enda lådorna jag hittar, som skulle passa bra i min garderob, hittar jag på IKEA.
Dock känns de lite dyra..
Men hittar jag ingenting annat blir det antingen:
4 st såna här i svart
eller
3 st såna här i svart
eller
6 st såna här i brunt.
Vad tycker ni?

Är det någon som kan ge mig tips på bra lådor som jag kan ha i min garderob?
Jag ska förvara kläder och skor i dom, och dom får helst vara ca 30 cm höga, 25 cm breda och 30-50 cm djupa.
Svarta eller mörkbruna ska de vara.

Hej

Nu sitter jag här och dricker en smoothie, äter äppelringar som jag precis var ner till konsum och köpte, och är kissnödig. Men jag orkar inte gå på toa, haha.
Tänkte visa bilder på mina nya glasögon!

  
Smoothie med banan, jordgubbar, yoghurt och kokos.
Äppelringar från konsum, 16.50 :-Ett par bruna och ett par svarta glasögon.
De svarta är gula på insidan.


  
De bruna                             De svarta

Leverans

För ett litet tag sen kom mina nya glasögon med posten. Jag blev nöjd och är glad att jag har reservglasögon nu och några fler att välja mellan och sånt. Visar bild på dom senare, nu ska jag fixa någonting att äta.


God morgon

Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Klockan var 12.12 när jag klev upp, och inte runt 10 som jag hade hoppats på. Idag är det lika dåligt väder som igår, och dagen före det, och dagen före det. Jag är så trött på detta deprimerande väder, VART ÄR MIN SOL?! Jag vill sola och bli brun! Jag vill sitta ute och äta och njuta av solen! Jag vill gå i shorts, linne och sandaler! Jag vill gå och köpa glass!
.. Men varje dag är det detta regnslusk!

Idag ska jag städa mitt rum, prata med Lina om när vi ska kika på filmen vi lånade men aldrig kollade på, prata med Taysun om tatueringen och tid och såntdär. Sen måste jag komma ihåg att ladda min ipod! Jag ska nog till och med ladda den nu så jag inte glömmer bort det.

Frukost!
Puss

God natt

Nu börjar det väl bli dags att sova tror jag..
Jag är dock inte trött, men jag måste börja gå upp i tid på dagarna, det är inte långt kvar till skolstarten nu. Jag ska försöka att i alla fall gå upp vid 10-11 imorgon, och inte vid 12 som jag brukar.
Skärpning skärpning.

Jag saknar min älskling väldigt mycket och det är sjukt jobbigt att inte ha några pengar på mobilen just nu. Jag vill bara ringa och prata med honom hela tiden, och sms-terrorisera honom.
Nåja, vi ses ju om en vecka. Då blir det kryssning! Myspys. Birka Paradise med min familj. Fast jag och Alexander har såklart en egen hytt. Sen följer jag med honom hem och den 16e är det IngboFestivalen och MIN älskling ska spela! Snacka om att jag är stolt! v

Nu ska jag stänga av datorn, fortsätta drömma om min nya (eller rättare sagt omgjorda) garderob som jag ska fixa inom kort tid, och titta på tv.
Godnatt allihopa!
Puss


God kväll

Hej mina söta.
Nu sitter jag här och kollar på Ett herrans liv, med Tommy Körberg som gäst. Hade jag haft pengar på mobilen hade jag ringt till Alexander och berättat det, för det är hans största idol. Ungefär. Jag får hoppas på att han redan vet om det och tittar på det.
Jag har en skål med egenrostade solroskärnor här bredvid mig, och det är nog det godaste snackset jag vet. I alla fall just nu.

   

Förresten så klarade jag av att ändra färgen på texten här, som ni ser.
Väldigt stolt över mig själv är jag! Och nöjd.

Jag längtar till mina skattepengar. Dom borde komma om ungefär 1,5 vecka. Då ska jag tatuera mig! Justja, jag måste boka tid till det. Kanske ska göra det imorgon om jag orkar..
Jag har lite olika idéer på tatueringar som jag vill göra, men den jag hade planerat att göra nu har jag nog ångrat mig om. Jag vill fortfarande ha den tatueringen, men jag vill nog spara ihop pengar och göra den på något proffsigt ställe i Stockholm eller London, där jag vet att dom är superduktiga, så jag inte blir missnöjd med den.
Vi får se hur jag gör.. Jag ändrar mig ju hela tiden så jag ska inte säga någonting än.

Snart blir det lite Sex and The City för min del!
Puss


See the stars that shine so bright

Jag är inte en sån tjej som tränar supermycket. Trots det är jag långt ifrån nöjd med min kropp och vikt. Det enda jag gör är att jag motionerar varje dag, med undantag vissa dagar när jag är bortrest och inte har tid.
Jag brukar variera mig litegrann, vissa dagar tar jag en långpromenad på ca 45 minuter och vissa dagar springer jag samma runda. Ibland, när jag har mycket att göra och är stressad, blir det bara hälften av den rundan, och då brukar jag jogga.

Jag har planerat att köpa ett kort för 180 kronor i månaden, som jag får tillgång till simhall och gym med. Jag har tänkt att jag ska simma två dagar i veckan och gymma en dag i veckan, tillsammans med Lina och också har ett sånt kort. Vi får se hur mycket jag kommer orka och hur lång tid det tar innan jag tröttnar, men jag ska i alla fall köpa det i slutet av augusti, när pengarna kommer. Jag hoppas att jag kommer tycka att det är kul så att jag håller fast vid mina tre dagar i veckan. Jag behöver träning och struktur för att må bra.

Jag har inte fått svar från Subway där jag har sökt jobb heller, fast det var bara 2-3 dagar sedan jag sökte så det kanske beror på det. Jag behöver verkligen ett jobb för att klara av min vardag. Jag behöver pengar! Jag ska spara ihop pengar till Thailandresan så det skulle sitta fint med en lön. Jag får ca 1700 kronor varje månad, men de försvinner snabbt när man har ett distansförhållande och behöver köpa tågbiljetter två gånger i månaden. Sen ska jag försöka hälsa på mina syskon oftare, och då behöver jag tåg- och busspengar till det också.
Ja, det är inte lätt att överleva på bara 1700 kronor i månaden om man är jag. Man vill ju kunna lägga pengarna på annat än resor också!

Slappardag

Tittade nyss på Vänner, det var ett tag sen jag såg det sist. Jag älskar den serien, men vem gör inte det?
Såg första avsnittet av Las Vegas förut idag också, det var kul. Jag har faktiskt inte sett det förut så det var på tiden. Nu är det Extreme Home Makeover, vilket jag kikar på lite halvt. Jag älskar att se det nya huset. Jag älskar att drömma om renovering här hemma och tänker ofta på mitt drömhus. Jag älskar inredning och design!
.. Och om en timme blir det CSI NY.
Idag är en regning och blåsig måndag, vilket innebär och har inneburit massor av tv-tittande! Men en sån dag kan man väl få unna sig ibland? Vad ska man annars göra i det här vädret?

Jag funderar på att ta en promenad ner till Konsum för att köpa lite frukt. Men orkar jag det? Jag är så grymt lat idag så det är helt sjukt.. Vi får se hur jag gör.

Jag har mina nya byxor på mig, dom som jag köpte för 40 kronor igår, och jag älskar dom! Till det har jag en vit tshirt med massa olika tryck i svart och "rolling stones-tungan" (glittrigt) i storbritannien-stil (alltså i blått, rött, vitt och lite svart). Nu blev det många paranteser, men jag visar den en annan gång.

Design

Nu har jag setat här i någon timme och försökt fixa till designen på min blogg. Jag kan ju inte sånt där alls egentligen så det har tagit sin lilla tid, och än är jag inte nöjd. Någon snäll människa där ute som vill hjälpa mig?

Jag har ont i rumpan nu, har setat på den här hårda stolen i flera timmar. Jag funderar på att lägga mig i sängen och titta på lite tv istället.
Mamma gjorde världens godaste smoothie till mig tidigare, med kokos i! Det tycker jag absolut att ni ska testa.

Förresten, hur ändrar man färgen på texten? Jag vill ha vit text!

Gårdagens outfitKlänning - Thailand
Strumpbyxor - H&M
Skor - Wedins (förra året)


Jag vet att det står ut en hårslinga och att min arm ser jättekonstig ut.. Men jag orkade inte ta en ny bild!

Myskväll - Lördag

Lite bilder från i lördags, hemma hos Lina..

                    
     
      
 

Smoothie

Jag tänkte fixa mig en smoothie.
Jag brukar köra med jordgubbar, en halv banan och vaniljyoghurt (ibland naturell) ..
Men jag börjar tröttna lite.
Har ni några tips på smoothies till mig?


Vill ha

Fint väder och den här outfitten hade inte setat fel!Tröja och skor från Monki,
väska från H&M och kjol från Forever21.

Kök x 3

Här är tre fina kök som jag inte skulle tacka nej till:


God morgon

Jag har nyss vaknat. Sitter här med en kopp te..
Det är inte så fint väder ute idag heller, jag börjar tröttna på det här nu. Man vill ju ha fint väder på sommarlovet. Det kommer säkert bli superfint när skolan börjar igen, och då har man ju inte tid att vara ute i solen. Det skulle verkligen inte förvåna mig om det blev så.
Mamma frågade mig om jag ville följa med och kika på lite kläder till henne, men jag orkar inte. Jag är helt slut i hela kroppen och jättetrött, trots att jag sov i ungefär 10 timmar inatt. Konstigt det där.

Fick nyss en orderbekräftelse från Lensway också, då är nog glasögonen här imorgon!
Toppen!


Godnatt

Nu ska jag stänga av datorn och lägga mig i sängen.
Det blir antagligen några avsnitt av Sex and The City innan jag somnar, som vanligt.
Sex And the City är nog det bästa som finns.
Jag saknar Alexander.
Godnatt,
Puss!

Sex And the City

 
"Here lies Carrie.
She had two loves and lots o' shoes" 
"Don't give me a hard time.
I could fart you into oblivion right now"


 
"Honey whats the point of being in the suburbs
if you're not gonna fuck a gardener?"


 

"Don't you bring that flat baby in here,
 I will KILL YOU!"


Band

Vita bandet - Mäns våld mot kvinnor
Blåa bandet - Prostatacancer
Rosa bandet - Bröstcancer / March of Dimes (Ger bistånd till för tidigt födda bebisar och kämpar för att finna botemedel för konsekvenserna av för tidiga födslar)
Röda bandet - AIDS/HIV
Gråa bandet - Barnarbete
Gröna bandet - Gyncancer / Miljön (Ett gäng ungdomar i Uppsala bildade det gröna bandet för att stoppa miljöförstöring osv, men idén om det gröna bandet blev snodd och står numera för Gyncancerforskningen. Dock vet jag inte om det rör sig om två olika grönaband eller om miljöidén är nedlagd.)
Guld bandet - Barncancer
Änglarosetten - Spädbarnsdöd
Lila bandet - Trafficking
Turkosa bandet - Stöd för neurologisk forskning
Röda klänningen - Kvinnohjärtat
Gula bandet - Cancer
Pusselbit - Autism

North Country

Nu börjar snart North Country på 3an, om en halvtimme för att vara exakt.
Filmen är inspirerad av en verklig händelse och det är Charlize Theron som spelar huvudrollen.
Det är en film som jag har velat sett ett bra tag nu och jag ser fram emot att slänga mig i soffan med en popcornpåse om en halvtimme!

"I mitten av 80-talet råkade en ensamstående mor ut för grova sexuella trakasserier på sin arbetsplats, ett lokalt gruvbolag. Detta ledde till att hon tog upp kampen tillsammans med sina kvinnliga arbetskamrater mot bolagsledningen.
"

"Josey Aimes pojkvän har slagit henne en gång för mycket och hon sticker med ungarna hem till föräldrarna i Minnesota. Vill man se en stark tolkning av en tuff kvinna som slår tillbaka, och Charlize Theron i Oscarklass, är det bara att boka biljetter, skriver vår recensent."

"Joseys mamma blir glad över dotterns hemkomst, medan den gruvarbetande pappan muttrar något om att pojkvännen kanske kommit på henne med en annan. Den bräckliga far-dotter-relationen blir inte bättre av att Joseys gruvarbetande väninna Glory får henne att börja jobba i gruvan.
I gruvan är det hårt att vara tjej. Josey antastas av den sliskige (före detta pojkvännen) Bobby, men ingen tror henne när hon berättar om det. Då säger hon upp sig och lämnar in en diskrimineringsanmälan. Åklagare White måste dock hitta ytterligare två kvinnor som vågar lämna in anmälningar för att fallet ens ska tas upp."

Låttips

Jason Mraz - Wordplay

Sovrum

Jag är ju som sagt inne i renoveringstankar just nu, och jag skulle absolut inte tacka nej till några av dom här sovrummen:

FärgfullaStilrena


Renovering

Jag är supersugen på att göra om mitt rum. Jag är så trött på det, jag tröttnar så snabbt och är i behov av ständig förändring. Jag vill ha en ny bokhylla, en svart. Och en ny garderob! Det har jag dock sagt i över ett år nu, men det har inte blivit av.
Fast nu vill jag göra om precis allting här inne! Och så önskar jag att mitt rum hade varit liiite större. Dock vet jag att det inte kommer bli av eftersom att min ekonomi inte tillåter det, plus att jag ändå flyttar om ett år så det känns lite onödigt. Däremot har jag bestämt mig för att göra om min garderob lite, jag ska ta av dörrarna och sätta upp ett svart skynke istället. Sen ska jag köpa massa svarta lådor på Ikea som jag ska ha i den ena, och stapla ovanpå varandra. Mamma tjatar på mig att mina skor tar för stor plats så jag tänkte förvara mina skor i lådorna.
Det är mitt nya projekt.


Om jag fick välja skulle min garderob se ut så här.
I alla fall så skulle den vara lika stor!

Miljövännen

Jag har köpt två nya block till skolan. Jag är grymt nöjd. De är superfina och mysiga. Gjorda av bananpapper, odlade i Costa Rica, vilket betyder att de är miljövänliga och det älskar jag! Dock kostar de en aning mer än vanliga kollegieblock, 44 kronor för de jag har, men det finns med hårdare pärmar också för 49 kronor.


Har ni förresten läst på löpsedeln om det okända djuret de har hittat i USA? Det/den upptäcktes på en strand på Long Island, utanför New York. De hade tagit in en expertpanel bestående av Rick Barongi, Houstons djurpark, Diane Ledder, marinbiolog, och Jonas Wahlström, Skansenakvariet och de sa att det var något slags kattdjur, men sedan sa reportern att det såg ut som att djuret hade näbb, men de trodde att det bara såg ut så för att djuret legat i vattnet så länge och blivit uppsvällt och deformerat. Eftersom att djuret har fyra ben så är det inte ett vattendjur då djur med fyra ben inte är anpassade att leva i vatten.
Läskigt i alla fall. Vad tror ni att det är för något?


Vill haPlaysuit och Gladiatorsandaler, båda från Monki.

Ett år

Idag var det ett år sen jag fick det där enormt gulliga smset från Alexander;
 "får jag chans på dig?" Han är så söt, min plupp.
Ett år är ganska lång tid och det känns som mycket mindre. Eller, ibland känns det som att vi har varit tillsammans i en evighet och ibland känns det som jättekort tid. Men ett år, det är bra.
Egentligen skulle vi gå ut och äta på Thai Sushi idag, det hade vi planerat för någon månad sen. Men han fick lov att åka hem i förrgår för att repa tillsammans med Gurra.
Det är bara 13 dagar kvar tills de ska spela!

Alexander Åström
Jag älskar dig. Jag älskar verkligen dig så sjukt mycket.
Du är världens bästa och du äger mitt hjärta.
Trots att jag är ett svin ibland och blir tjurig och arg utan anledning,
trots att jag är helt omöjlig ibland, så finns du kvar.
Du gör mig lycklig och jag är så glad att du är min.
Du är mitt allt.


Dåligt väder

Hej mina söta.
Kom nyss hem från en liten kort shoppingtur på Kupolen med mamma och lillasyster.
Hittade ett par byxor för fyrtio kronor på Lindex, överstrykningspennor till skolstarten och ett lakan, sånt där med resår så det inte åker upp.
Tyvärr är det dåligt väder idag också, ingen sol här inte. Det är så tråkigt, jag vill att det ska vara sol så jag kan få lite färg på min bleka kropp. I juni när jag kom hem från Tunisien var jag jättebrun och alla var avundsjuka, men nu har jag tappat all färg för jag har inte varit ute i solen nästan någonting. När vi kom hem till Sverige var det dåligt väder i några veckor, sen när det äntligen blev fint igen så var jag sjuk. Det var ju fint väder förra helgen, men det gick över ganska snabbt.


Pasta från Lagerhaus och lakan.


Byxor från Lindex och överstrykningspennor från Tiimari.

Mobilblogg

Det här inlägget skulle jag mobilblogga igårkväll men det gick inte så bra.

Det gick inte så bra med det inlägget jag skrev från mobilen förut idag, det som gick att posta. Det blev ungefär femtio likadana inlägg och efter att jag hade raderat ungefär tjugo utav dom, i tio minuter (min systers mobil är väldigt seg) så ringde jag till min älskade pojkvän och bad honom logga in på min blogg och ta bort de trettio inlägg som var kvar att radera. Tack och lov har jag världens bästa pojkvän och han hjälpte mig med det.
Just nu ligger jag i Linas säng och tilttar på film, Bäst i Världen. Lina ligger i soffan och sover och Tova är på toa och borstar tänderna. Klockan är fem i tolv så jag ska försöka få henne att somna nu, hon är ju bara åtta år.
.. Nu kom hon och kröp ner här i sängen med mig.
Imorgon ska jag bara vara hemma och mysa med min familj. Sov gott nu allihopa!
Puss

Hejsan

Hej allihopa. Nu sitter jag hemma hos Lina och bloggar från systers mobil. Vaknade vid tolv och åkte och handlade med mamma. Sen åkte vi hit, till Lina. Sara kom också hit. Och lite fler folk efter ett tag. Mina systrar kom nyss hit och vi ska sjunga singstar. Lina är och köper en tvdosa för hennes är trasig och vi tittar på Ice Age. Puss

Förbud mot plastpåsar

Från och med juli år 2010 förbuds försäljningen av plastpåsar i USA.
De får då ta med sig egna påsar eller köpa papperspåsar när de handlar, fast de flesta handlar väl redan mat i papperspåsar? I alla fall vad man ser på tv och i tidningarna.
Detta tycker jag är enormt bra då jag är emot plastpåsarna. De är enormt miljöskadliga och jag försöker att aldrig köpa plastpåsar, om jag någon gång glömmer tygpåse eller större väska när jag ska handla så köper jag i alla fall de som är lite mindre miljöskadliga, även fast de är dyrare.
Jag tycker att plastpåsarna ska förbjudas i Sverige också. Titta på våran värld, den är påväg att förgöras på grund av allt miljöskadligt vi gör och all fattigdom, brist på mat etc.

Varje svensk familj gör i genomsnitt slut på 800 plastpåsar varje år.
80% av svenskarna tycker att plastpåsar ska förbjudas även i Sverige.

Läs en artikel om detta ämne här.

Spöregn

Kom precis hem från att ha cyklat hem från Lina, i spöregnet. Det var inte direkt höjdpunkten på dagen ska jag säga. Är helt genomblöt efter att ha cyklat i bomullsshorts och tröja.
Idag har det varit en bra dag. Vaknade och spenderade de första timmarna med Alexander innan han tog tåget hem. Var till banken och växlade in mina sista dollar - jag som tänkte vänta tills den gick upp igen, men så blev inte fallet. Fick för övrigt en liten panikattack när jag kom på att mamma hade mitt bankomatkort i sin plånbok, som hon hade med sig till jobbet. Det kom jag på två minuter innan jag skulle åka. Sen hittade jag inga bra shorts att sätta på mig så jag klippte sönder ett par gamla jeans - och vips hade jag ett par jättesnygga jeansshorts!
Sen mötte jag upp Sara och vi cyklade till Kupolen. Köpte en playsuit och en väska, Sara köpte ett par jeansshorts. Sen tog vi en fika på Waynes innan vi cyklade ner till stan där jag köpte en doppresent till Freja.
Vi träffade Lina, hyrde två filmer - Confessions och Barnet. Cyklade hem till Lina, hon har en jättesnygg lägenhet! Fast den har hon sagt upp och ska flytta in i en ny den 1 september, jag blev erbjuden att flytta in. Vi får se hur jag gör med den saken, kanske flyttar in på deltid. Vi åt glass och tittade på Confessions. Det var en romantisk komedi som inte riktigt var en toppfilm enligt mig.
Efter ett tag kom Taysun och Firat och gjorde oss sällskap, vi började kolla på en film på tvn. Ett tag senare kom Nasir och två tjejkompisar till honom. Vi spelade kort, kollade på film, åt makaroner och bakade scones.
När det var dags att cykla hem upptäckte jag och Sara att det tyvärr spöregnade, men vad kunde vi göra åt det? Det var bara att sätta sig på cykeln och börja trampa. Dygnsur steg jag in i lägenheten och gjorde mig en kopp te.


 
Playsuit från Cubus, 150 :-


Kuvertväska/Clutch från Cubus, 50 :-


Doppresent till Freja.
En klänning och en söt kofta från Lindex, 44.50 :- sammanlagt.

Vill ha
Så här hade jag gärna gått klädd idag.
Jeansshorts, linne och väska från Forever21, gladiatorsandaler från Monki.

Hetta

Nyvaken. Sov på en madrass på golvet inatt för det var för varmt i sängen. Hade huvudet precis bredvid fläkten också. Jag förstår inte varför det ska vara så kvavt när jag ska sova trots att jag har fläkten på? Det är jobbigt.
Alexander ligger fortfarande och sover i sängen.
Idag hoppas jag på fint väder så man kan vara ute och njuta, inte massa åska och regn som det var igår. Om fyra timmar går Alexanders tåg, då ska han åka hem. Jag ska umgås med Sara idag, det ska bli trevligt. Vi brukar inte umgås på fritiden så det är på tiden att vi gör det. Vi hade nog tänkt åka och bada men jag har sån magvärk så jag vet inte riktigt hur det blir med den saken än.. Vi får se.

Nu funderar jag på att äta lite frukost, men jag är inte sugen på nåt av det vi har hemma. Jobbigt läge..