Ge mig:

- en coldplaybiljett
- en oasisbiljett
- en bob dylanbiljett
- en timobiljett


Klubb Konstig

Fredagen var jättelyckad! Superbra middag och superbra kväll/natt. MIN LILLASYSTER ÄR 18! Woho. Det är coolt. Jag har ont i nacken. Jag och Jennifer hade så ont i våra fötter när vi skulle gå hem så vi gick utan skor från tunnelbanan ända hem. Det var kallt. Jag hade jättekul. Alla borde gå ut i Stockholm!!
Igår var vi på fest med Jennifer och hennes klass. Hennes rum är extremt kallt. Jag har vart bakis i ett och ett halvt dygn nu. Fast jag har varit full emellan. Jag är så sliten som jag aldrig har varit förut. Min kropp lider!

It won't be me

Imorgon är det julfest på bf. Sen tar jag tåget till Stockholm. Underbart! Det var så sjukt längesen. Syster och bror. Middag och sedan utgång. På lördagen kommer mina älskade småsyskon och det längtar jag verkligen efter. Kanske en middag med min far då också, får se hur det blir. Den här helgen är efterlängtad kan jag lova!

The next rhyme

Jag har spenderat en stor del av min dag på sjukhuset. Jag tog bussen hemmifrån vid åtta och var framme lite före nio. Tog blodprover, två gånger tilloch med. Hon kom ut och hämtade mig igen efter ett tag och sa att hon behövde ett rör till. Sen satt jag och väntade i två timmar på att jourläkaren skulle komma och hann somna sittandes med huvudet i handen.
När jag var tillbaka i stan så tog jag nästa buss till läkaren i Gylle. Jobbig dag med mycket bussresor.

Jag borde ha kollat om min tå är bruten, men det glömde jag självklart bort. Den är fortfarande väldigt öm och svullen, röd och den går inte att böja på på samma sätt som förut. Fast det finns ju ändå ingenting att göra åt det så det spelar väl ingen roll egentligen.

Färgade linser

Gå in på www.fargadelinser.se och bestäm vilka linser du vill ha, skriv ett inlägg i din blogg och skicka ett mail till de på hemsidan och få ett par färgade linser hem i brevlådan gratis! Superbra och enkelt!

Det är bara jag som bryr mig om dig

Wallander - Hemligheten på tv just nu. Imorgon ska jag städa och slå in julklappar.
Allt känns fel just nu. Det var så himla bra. Extremt förvånandsvärt bra med tanke på vad som hänt. Idag rasade allting. Det blev som förväntat. Vad är det som händer? Jag blir orolig. Jag vill ha svar.

Panik

Jag har panik angående julklappar. Jag är väldigt osäker på det jag har köpt till min mamma och det har jag varit ända sen jag köpte det, vilket iof är ett tecken på att jag borde köpa någonting annat istället.. Men ändå känns det som rätt julklapp ibland. Hm?
Sen är jag extremt osäker på en av julklapparna jag har köpt till Alex. Det kändes bra och jättekul när jag köpte det men nu verkar allting fel med den. För liten, för tråkig, för töntig osv.. Jag tror inte att han kommer vilja använda det och han kommer nog känna sig tvingad till det. Det blev inte lika bra som jag hade tänkt mig med tanke på storleken, jag hade velat ha ungefär dubbelt så stor och sen hade jag velat lägga till en liten grej på julklappen. Kan inte skriva vad det är för julklapp utifall han läser det här men jag kände att det var absolut helt fel för någon timme sen..
Men jag har funderat lite och kommit fram till att jag ska köpa två andra saker för att kompensera ut det dåliga, haha. Först funderade jag på att lämna tillbaka den jag inte gillar och istället köpa de två andra sakerna som jag har kommit på, men jag vill ju ändå ge honom detta, även om det inte blev som jag hade tänkt mig.
Allt som allt kommer jag lägga ut 600 kronor på julklappar till honom och det är extremt mycket för att vara jag! Jag har nog aldrig köpt julklappar till samma person för mer än 200 kronor förut och i år borde jag spara mer pengar än jag någonsin gjort för att få ihop till min Thailandresa. Men jag hoppas på sponsring från andra håll.

Julklappar är superroligt att handla tycker jag och jag älskar att ge bort saker. Problemet är bara att vissa gånger blir det fel, som nu, och då känns allting förjävligt. Jag vill att allting ska vara perfekt och jag vill verkligen ge bort de perfekta julklapparna varje år. Jag lägger så stor vikt vid sådant så det är helt sjukt. Det är inte bra. Jag får extrem prestationsångest. Herregud. Det är ju skadligt.
Nu har jag så ont i magen att jag nästan börjar grina.

Låt barn vara barn

Faddergalan på tv4 är hemsk. Det är svårt att förstå hur hemsk vår värld egentligen är. Jag känner mig patetisk som sitter här i sängen och klagar på min stukade tå och min onda blödande mage när jag ser och hör barn berätta om deras situation som innebär daglig misshandel, ett liv utan familj, väntan på att stå utan pengar med ett eget barn, längtan efter en utbildning och ett värdigt liv. Jag har sett kvinnor berätta om könsstympning och fått veta att för några år sedan könsstympandes 97% av alla flickor i Egypten men att det nu har minskat till 50%.
Vår värld är hemsk och det skär i mitt hjärta när jag tittar på detta program. Varför är världen så orättvis? Varför kan vi inte göra mer för att hjälpa och förbättra?
Jag uppmuntrar alla till att bli faddrar!

- - -

Jag hade så sjukt gärna
velat gå med en skadad rygg
istället för med detta virrvarr