Bröllop

Det är väldigt mycket prat om Lindsay Lohan och Samantha Ronson just nu.
Ska de gifta sig eller ska de inte gifta sig?
Om det blir bröllop är det i alla fall en sak som är säker - Lindsays pappa,
Michael Lohan, kommer inte att följa henne till altaret. Anledningen till det är att han är kristen och emot homosexuella äktenskap. Dessutom påstår han att han inte känner till några bröllopsplaner.

Ingen vet hur länge Lindsay Lohan och Samantha Ronson har varit tillsammans då de höll det hemligt till en början. Det var först för någon vecka sedan som Samantha Ronson ändrade status från "singel" till "i ett förhållande" på Facebook. Hon la därefter ut bilder på henne och Lindsay, när de hånglade.
Nyligen har de setts både kramas, pussas och vara kärleksfulla mot varandra väldigt öppet och det har fångats på bild av många paparazzis.

Samantha sägs ha ett gott inflytande på Lindsay. Sedan deras förhållande har offentliggjorts har Lindsay hålltis sig borta från alkohol och fester. Hon har blivit mycket lugnare och mer harmonisk. Hon har inte behövt vara på rehab sedan innan deras förhållande heller.
Dock är det många som påstår att Lindsay ser mer och mer sliten ut för varje dag hon spenderar med Samantha. Kan det bero på alla sena kvällar hon tillbringar vid Samanthas sida medans hon DJ'ar? Vem vet.I Kalifornien blev homosexuella äktenskap tillåtna i början av sommaren.

Kommentarer
Postat av: Madeleine

Ja, vilket liv det är kring Linsay och Samantha! Men säger precis som Lindsay mamma: "Är Lindsay lycklig är jag lycklig". Haha ok, lycklig och lycklig... men tycker att dom borde få ha ett förhållande om dom verkligen gillar varandra och är lyckliga tillsammans.

2008-08-07 @ 14:16:28
URL: http://chocolatechic.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (bara för mig)

Bloggadress:

Say what's on your mind, baby!
Trackback