Panik

Jag har panik angående julklappar. Jag är väldigt osäker på det jag har köpt till min mamma och det har jag varit ända sen jag köpte det, vilket iof är ett tecken på att jag borde köpa någonting annat istället.. Men ändå känns det som rätt julklapp ibland. Hm?
Sen är jag extremt osäker på en av julklapparna jag har köpt till Alex. Det kändes bra och jättekul när jag köpte det men nu verkar allting fel med den. För liten, för tråkig, för töntig osv.. Jag tror inte att han kommer vilja använda det och han kommer nog känna sig tvingad till det. Det blev inte lika bra som jag hade tänkt mig med tanke på storleken, jag hade velat ha ungefär dubbelt så stor och sen hade jag velat lägga till en liten grej på julklappen. Kan inte skriva vad det är för julklapp utifall han läser det här men jag kände att det var absolut helt fel för någon timme sen..
Men jag har funderat lite och kommit fram till att jag ska köpa två andra saker för att kompensera ut det dåliga, haha. Först funderade jag på att lämna tillbaka den jag inte gillar och istället köpa de två andra sakerna som jag har kommit på, men jag vill ju ändå ge honom detta, även om det inte blev som jag hade tänkt mig.
Allt som allt kommer jag lägga ut 600 kronor på julklappar till honom och det är extremt mycket för att vara jag! Jag har nog aldrig köpt julklappar till samma person för mer än 200 kronor förut och i år borde jag spara mer pengar än jag någonsin gjort för att få ihop till min Thailandresa. Men jag hoppas på sponsring från andra håll.

Julklappar är superroligt att handla tycker jag och jag älskar att ge bort saker. Problemet är bara att vissa gånger blir det fel, som nu, och då känns allting förjävligt. Jag vill att allting ska vara perfekt och jag vill verkligen ge bort de perfekta julklapparna varje år. Jag lägger så stor vikt vid sådant så det är helt sjukt. Det är inte bra. Jag får extrem prestationsångest. Herregud. Det är ju skadligt.
Nu har jag så ont i magen att jag nästan börjar grina.

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (bara för mig)

Bloggadress:

Say what's on your mind, baby!
Trackback